El Casal de Joves dedica una mirada crítica al negoci de les drogues

Drogues02Des d’avui, el Casal de Joves de Teià acull l’exposició Drogues... i què?, una mirada crítica al negoci de les drogues. La mostra es podrà visitar totes les tardes de dimarts a divendres fins al dia 31 de gener, de 16:30h a 20:30h.

L’exposició està especialment adreçada als nois i noies de més de 16 anys i ha estat produïda per l’associació Promoció i Desenvolupament Social (PDS), dedicada a la promoció de la salut i la gestió de diversos serveis de prevenció de drogodependències i de reinserció social, en col·laboració amb l’Agència de Salut Pública de la Generalitat.

10 escenaris
Mitjançant una desena de plafons, el contingut intenta despertar una actitud crítica envers el consum de totes les drogues (cocaïna, cànnabis, alcohol...) i les actituds que l’envolten. S’hi aborden les condicions de producció i distribució i se’n qüestiona la suposada “normalitat” del consum. També s’hi promou l’autonomia personal en la presa de decisions, s’adverteix del risc de dependència i d’accidents, i s’informa de les vies d’accés als serveis d’atenció per a les persones que ho necessitin.

Tot i que els missatge és clar i sintètic, l’abast de l’exposició és prou ampli i complex per aconsellar-ne una visita guiada o per treballar-la en el marc de grups organitzats amb alumnes de secundària.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.