Els Galamons recullen joguines per al Mercat d’intercanvi de Nadal

Galamons mercat dintercanviLa llar d’infants municipal Els Galamons reedita el mercat d’intercanvi de Nadal, amb els regals de Nadal i Reis com a plat fort.

Fins al 14 de desembre, l’escola bressol recollirà joguines, roba i altres objectes de segona mà com cotxets, cadires, canviadors o humidificadors que estiguin en bon estat perquè d’altres vailets de 0 a 6 anys en facin ús.

La iniciativa té objectius múltiples i complementaris: allargar la vida útil dels productes a través de la seva reutilització, i implicar els nens i nenes en l’hàbit de compartir i de ser capaços de triar coses que els poden interessar.

Horaris de lliurament
Per fer les donacions s’han establert tres horaris: al matí, de 9h a 9:30h; al migdia, de 11:30h a 12h, i per la tarda, de 16:30 a 17h. En aquestes franges hi haurà dos voluntaris a l’aula taller del centre educatiu per recollir el material i bescanviar-lo per punts. Aquestes persones seran les encarregades valorar els objectes aportats, segons la seva tipologia i l'estat de conservació.

Fora d'aquests horaris, el material pot lliurar-se dins d'una bossa amb el nom de la família a la direcció de l'escola i més endavant ja us faran arribar els punts.

Cada família que hi participi podrà obtenir un màxim de 100 punts.

L’intercanvi, el 16 de desembre
El Mercat d’intercanvi tindrà lloc el 16 de desembre, de 17:30h a 19h. Aquell dia, les famílies interessades podran bescanviar els punts acumulats per aquells objectes que els interessin.

Els punts que no es gastin el dia del Mercat no seran bescanviables i deixaran de tenir valor, mentre que el material sobrant es transferirà a la Regidoria de Serveis Socials perquè el vehiculi a través de les seves polítiques públiques.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.