Xerrada dels Mossos sobre la seguretat a Internet per a pares i mares de l’Institut

ciberbullyingL’Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra organitza el pròxim dimarts, dia 29, una xerrada sobre la seguretat a Internet adreçada a les famílies d’alumnes adolescents. La trobada tindrà lloc a la biblioteca de l'Institut Turó d’en Baldiri a les 18:30h, amb entrada pel número 19 del carrer de Charles Darwin.

L’acte s'inscriu dins el projecte Teià Educa i pretén donar resposta als dubtes sorgits arran dels incidents que es registren a través d’Internet com a conseqüència de l’ús de les noves tecnologies (telèfons i televisors intel·ligents, tauletes, videoconsoles) i l’augment del nombre d’usuaris de les xarxes socials. En aquest entorn, els menors són més vulnerables davant dels riscos associats al món virtual, ja que són els que més utilitzen moltes de les noves xarxes socials, aplicacions o videojocs del mercat.

Amb l’objectiu de prevenir i fer arribar els consells de seguretat i recomanacions als menors, a la sessió informativa es parlarà de l’ús de les xarxes socials i d’algunes problemàtiques com la transmissió d’imatges, el ciberbullying, el grooming i el sexting, entre d’altres.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.