L’Ajuntament afavoreix la inserció laboral de joves a l’administració

EstudiantsAquest mes de novembre, l'Ajuntament de Teià ha incorporat cinc joves per realitzar tasques de suport en diverses àrees municipals gràcies a un ajut del Servei d'Ocupació de Catalunya per incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil, per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i competències derivades de la pràctica laboral.

Els joves s’hi vincularan laboralment durant un període de 6 mesos a jornada completa. D’acord amb el seu perfil acadèmic, cadascuna de les persones seleccionades ha estat destinada a una àrea concreta: n’hi haurà una que donarà suport administratiu a Serveis Municipals i quatre que prestaran suport tècnic en Medi Ambient; Participació Ciutadana (amb suport puntual a Serveis Socials); Comunicació (especialitat en disseny) i Promoció Econòmica (amb suport puntual a Turisme i Patrimoni històric).

Conveni de formació dual
No és la primera vegada que l’Ajuntament afavoreix la relació laboral dels joves amb la funció pública. Des del passat mes d’octubre i fins al juliol de 2017 hi ha dues estudiants de cicles formatius de grau superior d’Integració Social realitzant pràctiques en el marc del projecte de formació dual signat entre l'Ajuntament de Teià i l'Institut Maremar del Masnou. Gràcies a aquest acord, les joves convalidaran les seves hores d'experiència laboral en les àrees de Serveis Socials i Ocupació per hores lectives del cicle formatiu.

Joves per l’ocupació
A finals de setembre, l’Ajuntament es va adherir a la sol·licitud conjunta de tot el Maresme vehiculada a través del Consell Comarcal a la nova convocatòria del programa Joves per l’ocupació 2016-2018, que té una durada prevista de 15 mesos: de desembre de 2016 a març de 2018.

En conjunt s’han demanat 60 places per a tots els municipis en les especialitats de zelador sanitari i atenció sociosanitària, auxiliar de magatzem i comerç, i auxiliar de comerç polivalent.

Es tracta d’un programa de formació i inserció laboral destinat a joves d’entre 16 i 24 anys (fins a 30 anys en cas de disposar de certificat de discapacitat igual o superior al 33%), que no tenen graduat de la ESO o amb graduat de la ESO i sense estudis postobligatoris, que estiguin registrats al SOC com a demandants d’ocupació (DONO) i que estiguin inscrits al registre de Garantia Juvenil.

El programa inclou 300 hores de formació, 80 hores de pràctiques en empresa (80h) i una possible contractació bonificada durant 6 mesos. Si hi esteu interessats a participar en aquest programa, poseu-vos en contacte amb el Servei Local d’Ocupació.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.