La Biblioteca celebra la Setmana de la Ciència

ADNAhir van començar els actes de la Setmana de la Ciència a Teià amb una conferència sobre la Marató de TV3, que enguany està dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Coincidint amb la 25a edició de la Marató, la Biblioteca hi destinarà els diners recaptats amb la venda de llibres de segona per 1€ fins al 17 de desembre.

Taller infantil sobre la Llum
Avui dia 15, a les 18h, la Biblioteca acull un taller sobre la llum per a nens i nenes a partir de 7 anys. Organitzat pel Laboratori d’Aprenentatge Científic, els participants podran conèixer la llum en totes les seves facetes: com a font de color, escalfor, visió, energia, espai-temps i vida.

Xerrada sobre nanotecnologia
Demà dimecres, a les 11:30h, l’Observatori de Difusió de la Ciència ha programat una xerrada sobre nanotecnologia a càrrec de Júlia Lorenzo, professora de la UAB i investigadora de l’Institut de Biotecnologia i de Biomedicina. Lorenzo explicarà què és la nanotecnologia i com pot ajudar a la detecció i el tractament de diferents malalties com el càncer o el Parkinson. Durant la sessió es durà a terme també un taller en què es farà una síntesi de nanopartícules d’or i de plata, a l’estil d’un test d’embaràs.

Exposició sobre líquens i aràcnids
Per cloure els actes de la Setmana de la Ciència, el pròxim divendres a les 19h tindrà lloc una conferència sobre els líquens i aràcnids del Parc de la Serralada Litoral a càrrec de Toni Marín, responsable del Centre de Documentació d’aquest espai natural. Fins llavors, el vestíbul de la Biblioteca acull una exposició de 12 fotografies d’Enric Alonso sobre aquesta temàtica.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.