L'Ajuntament dedica 31.000€ a obres de millora de l'escola

Obres001Aquests dies s'estan duent a terme diversos treballs de millora i manteniment del col·legi públic d'educació infantil i primària El Cim de Teià. Coordinades pels serveis tècnics municipals, hi estan fent obres l'Ajuntament i el Departament d'Ensenyament. 

Aquest matí, l'alcalde de Teià, Andreu Bosch, i la regidora d'Educació, Montse Riera, han realitzat una visita al centre per comprovar l'evolució dels treballs, acompanyats per l'arquitecte i l'arquitecte tècnic municipals.

ObresCim00Escales d'evacuació
La Generalitat, com a administració titular de l'equipament, ha encarregat i assumit el cost d'instal·lació d'una escala exterior d'emergència que comunica el passadís de la primera planta de l'edifici amb el pati d'infantil. Es tracta de la segona via d'evacuació que s'hi adequa després que l'any passat se n'instal·lés una altra a l'extrem oposat del passadís, que mena al pati de primària.

ObresCim05Per la seva banda, l'Ajuntament ha destinat 31.000€ a diversos treballs de millora i conservació de les instal·lacions, com ara la substitució de teules i l'arranjament de les filtracions de la teulada; la pintura de l'aula de plàstica i de les línies de la pista esportiva; el rebliment de terres del lateral del gimnàs; la recollida d'aigües del pati; l'eliminació dels cantells de les columnes del porxo i les baranes, o la reparació d'ampits i persianes.

El calendari d'execució preveu que tots els treballs quedin enllestits aquesta setmana o, a tot estirar, a principis de la setmana vinent. Al setembre, coincidint amb la reincoporació del conserge, l'Ajuntament efectuarà el canvi de la instal·lació elèctrica de baixa tensió per adequar-la a la normativa vigent.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.