Teià Polièdric mostra les diferents visions que els artistes locals tenen del poble

Polièdric02El poble, vist pels seus artistes. Això és Teià Polièdric. Avui a les 20h s'inaugura a La Unió una nova edició d'aquesta exposició de pintura col·lectiva que romandrà oberta fins al 24 de juliol. La mostra és una iniciativa de la Comissió d'Exposicions i enguany arriba a la cinquena edició amb un nou ramell d'artistes.

N'havien de ser una desena, com cada any, però un dels pintors s'ha trencat el canell i al final en seran nou: nou aproximacions a Teià, totes diferents, que responen a nou perspectives artístiques molt personals i suggeridores. N'hi ha de més descriptives i de més vivencials.

El funcionament és molt senzill: es convida els artistes a participar-hi i a cadascun se li dóna un llenç de 170x120 i la llibertat de fer el que vulgui. Unes setmanes més tard el retornen i el resultat és aquesta mostra col·lectiva.

El resultat d'aquests treballs es desvetlla aquest vespre. Hi trobareu obres de Maria Teresa Casellas, Jordi Cebrián, Joel Duch, Núria Fusellas, Isaac González, Tomàs Homs, Tatiana Panteleeva, Maria Jesús Sales i Laura Soler. "Al marge que us agradin més o menys, tots els artistes han estat valents i s'han obert a nosaltres. I això ja és un punt a favor seu", destaquen els organitzadors.

Exposició commemorativa i període de relexió
Segons ha fet públic la Comissió d'Exposicions, aquesta cinquena edició tanca una etapa: "l'any vinent farem una edició especial i deixarem descansar el projecte, els artistes i el públic amb la idea de continuar, de repensar-ho tot i d'obrir-nos a noves idees i disciplines".

Edició infantil
Com cada any, la mostra s'acompanya del Polièdric infantil, titulat I tu, com veus Teià?, un taller per a infants que té com a objectiu fer-los partícips de l'exposició i fer-los conèixer tècniques noves. Enguany disposaran també d'una tela de les mateixes dimensions que els adults i conjuntament donaran forma al seu Teià particular. D'aquesta manera tindran una obra seva exposada i experimentaran la sensació de ser artistes.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.