Casal d'Estiu Itaca 2016

ESPLAI ITACAL'Esplai Itaca de Teià és l'entitat encarregada d'organitzar el casal d'estiu d'enguany. L'activitat s'adreça a tots els nens i nenes nascuts entre 2004 i 2012, abasta del 27 de juny fins al 29 de juliol i comprèn la possibilitat d'inscriure's en torns setmanals.

El món del misteri com a fil conductor
Sota el títol Vols ser un bon detectiu? T'esperem als Casals Itaca! s’amaguen un munt de misteris. La idea és que cada setmana es resolgui un enigma sobre successos ficticis que es desenvoluparan a Teià. Serà una manera divertida de conèixer el poble, els costums, i els diversos racons. La missió dels participants serà ajudar el detectiu Iu i els policies Trodat i Tradot a resoldre els diversos casos que se'ns vagin presentant. Tot això, amanit amb activitats de lleure ben diverses, com ara gimcanes, jocs d'aigua, i excursions.

Inscripcions fins al 10 de juny
El termini per inscriure-s'hi s'obre el dia 30 de maig i finalitza el 10 de juny. Cal formalitzar-la a les oficines de l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 9 a 14h i dijous de 9 a 14h i de 17 a 20h. Juntament amb el full d'inscripció que hi trobareu, cal portar: fotocòpies del carnet de vacunació i de la targeta sanitària (a més d'un full mèdic en cas d'al·lèrgies, intoleràncies o medicació), una fotografia de carnet recent i el rebut de pagament.

La informació, al detall
Organitzen:
Ajuntament de Teià i Esplai Itaca de Teià
Lloc: Institut de Teià
Inscripcions: del 30 de maig al 10 de juny
A qui s'adreça: nens i nenes de 4 a 12 anys
Activitats: gimcanes, jocs d'aigua, tallers, excursions i moltes altres sorpreses
Calendari:
Setmana 1: Del 27 de juny al 1 de juliol
Setmana 2: Del 4 al 8 de juliol
Setmana 3: Del 11 al 15 de juliol
Setmana 4: Del 18 al 22 de juliol
Setmana 5: Del 25 al 29 de juliol
Preus:

CasalEstiuPreusDescomptes del 25%
Bonificacions, no acumulables, del 25% sobre el preu de matrícula, en els següents supòsits: pel segon germà o més, famílies nombroses o monoparentals, i interns de Centres Residencials d'Acció Educativa.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.