Inauguren per Corpus l'accés lateral a la parròquia

Corpus2016Una de les expressions de la festa de Corpus són les catifes de flors. Per tercer any consecutiu, una comissió de persones vinculades a la parròquia de Sant Martí de Teià va composar-ne ahir una de ben vistosa a la Rampa de l'església.

El temple es va omplir de gom a gom per assistir a la diada, durant la qual es van celebrar diverses comunions. La celebració de Corpus va comptar també amb la participació dels gegants de Teià i de la colla de timbalers de la parròquia.

Aprofitant la data, l'alcalde de Teià, Andreu Bosch, va acompanyar el rector, mossèn Xavier Pich, en la benedicció i inauguració de la porta lateral del temple. La nova obertura està situada a la plaça de Sant Jaume i té com a objecte facilitar l'accés a peu pla als portadors de fèretres i a les persones amb mobilitat reduïda. L'obra ha estat promoguda i finançada per la parròquia i ha comptat amb el suport dels serveis tècnics municipals. 


Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.