L’ADF fa una crida a netejar el camí de la Serra

N25 02 16 SerraTeia 3L’Agrupació de Defensa Forestal Teià (ADF) fa una crida a la ciutadania a participar el pròxim diumenge, dia 15, en una jornada popular de neteja del camí de la Serra. L’actuació començarà a les 9 del matí i és previst que s’allargui fins a les 13h. El punt de trobada és l’inici del camí, per la banda de Teià a través dels carrers de Joan XXIII i de Josep Puigoriol.

L’activitat és una iniciativa conjunta d’aquestes entitats i el Parc de la Serralada Litoral, en col·laboració amb l’ADF d’Alella i els ajuntaments d’Alella i de Teià. L’objectiu és promoure la sensibilització i el voluntariat ambiental mitjançant la neteja dels vorals del camí de la Serra, lloc tradicionalment objecte d'abocaments il·legals de runa i tota mena de residus.

Guants i sacs per a tothom
L'ADF Teià distribuirà saques al llarg de l’itinerari per emmagatzemar els materials que es recullin i subministrarà guants a tots els participants. Posteriorment els embalum seran retirats pels serveis municipals amb destinació a la deixalleria.

Aquesta actuació de neteja es completarà dimarts dia 17 amb la col·locació de rocs de grans dimensions en llocs estratègics del camí per restringir l’accés rodat als marges i amb el tancament del dipòsit d’aigua situat al capdamunt de la vall de Rials, a càrrec del Parc Serralada Litoral.

La previsió meteorològica per diumenge és de cel ennuvolat, per la qual cosa es recomana portar impermeable o capelina a tots els participants. Si la pluja és persistent, l’activitat s’ajornarà fins a nou avís.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.