Les dades del cens electoral per votar el 26J, a exposició

censElectoralAmb motiu de la nova convocatòria d’eleccions generals al Congrés de diputats i el Senat espanyols que tindran lloc el dia 26 de juny de 2016, les llistes electorals de Teià poden ser consultades a l'Ajuntament fins al pròxim 16 de maig. Cal tenir en compte, però, que aquell dia és festiu a Catalunya. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14h i dijous de 9 a 14h i 17 a 20h.

En compliment de la Llei de Protecció de Dades, les persones interessades a consultar les seves dades hauran de passar personalment per les oficines municipals i identificar-se prèviament amb un dels documents vàlids per a l'acte de votació (DNI, passaport o permís de conduir). Fins al dia 16 es podran presentar reclamacions, mitjançant imprès normalitzat que es facilitarà a les oficines municipals sobre inclusió, exclusió i modificació de dades personals. Per poder votar a Teià cal haver-s’hi empadronat abans del 27 de febrer.

Per acollir-se al vot per correu o informar-se de qualsevol altra qüestió relacionada amb el cens electoral podeu visitar la seu electrònica de l’INE en aquest enllaç.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.