Teià té la taxa d'atur més baixa del Maresme amb un 7,8%

EnlairatEl mes d'abril ha tancat amb una baixada generalitzada de l'atur registrat al Maresme, segons dades de l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal. El descens en relació al mes de març ha estat del 2,6% i la davallada acumulada de la taxa interanual ja és de l'11,65%. En aquests moments, a la comarca hi ha 31.000 persones que cerquen feina: el 15,8% de la població en edat de treballar. A Teià aquesta proporció se situa ben bé a la meitat.

Amb un 7,8% d'atur registrat, Teià esdevé la població del Maresme amb menys persones desocupades, seguida de prop per altres poblacions de característiques similars com Alella, Cabrera, Cabrils i Tiana.

Les dades d'atur del mes d'abril són les millors dels darrers anys. L'abril de 2015 hi havia 274 teianencs inscrits a les oficines de treball i la taxa d'atur era del 8,9%, mentre que el 2014 la taxa va ser del 10% i el nombre de persones aturades, de 308.

Noves jornades d'emprenedoria
Conscient de l'abast d'aquesta problemàtica, l'Ajuntament no abaixa la guàrdia. Als plans d'ocupació realitzats en els darrers temps i a les convocatòries de feina actualment obertes, el consistori ha coordinat esforços amb els municipis veïns per combatre l'atur: el passat mes de març van tenir lloc les primeres Jornades d'Ocupació d'Alella, El Masnou i Teià amb l'objectiu de donar a conèixer la situació actual del mercat de treball i facilitar les eines que ajudin a les persones en situació de desocupació en la recerca de feina, i demà s'inicia una nova edició de les jornades d'emprenedoria Enlaira't. Podeu veure el programa de les sessions i inscriure-us-hi gratuïtament en aquest enllaç.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.