El nouAntigó i la Cella Vinaria ja formen part de la Ruta del Vi DO Alella

rutadoalella

Aquest matí s'ha presentat a la Casa del Marquès del Masnou, enmig d'una gran expectació, la Ruta del Vi DO Alella: un producte turístic basat en la identitat vitivinícola del territori i els seus actius tangibles (restaurants, botigues especialitzades, paisatge, patrimoni històric...) i intangibles (experiències turístiques, festes populars, manifestacions culturals...). Es tracta d'un projecte de col·laboració público-privada que té com a finalitat estructurar i fer créixer l'oferta enogastronòmica dels nostres pobles per contribuir al desenvolupament de l'activitat comercial i procurar una experiència satisfactòria al visitant.

La proposta s'inspira en l'experiència prèvia de la DO Empordà i s'adreça tant al públic català com al turista estranger. Per aquesta raó s'han editat 10.000 fulletons en versió multilingüe català, castellà, anglès i francès.

Requisits i avantatges


La Ruta del Vi DO Alella és una iniciativa impulsada pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella que compta, en l'àmbit públic, amb la col·laboració d'una vintena d'ajuntaments del Maresme i el Vallès Oriental, la Diputació i els dos consells comarcals. Com a ens gestor, el Consorci s'encarrega de la planificació, el control de qualitat i la comercialització de la Ruta del Vi, i ofereix als seus membres la possibilitat de programar activitats i de participar en les principals fires del sector, així com en diverses plataformes d'intercanvi, assessorament, publicitat i comunicació.

Pel que fa a l'àmbit privat, en aquests moments s'hi han adherit una seixantena d'establiments, entre cellers, viticultors, restaurants, allotjaments i botigues especialitzades. La cuinera Carme Ruscalleda, del restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, n'és l'ambaixadora. Per formar-ne part cal complir un seguit de requisits de qualitat i de compromís amb els productes de proximitat, a més d'aportar-hi una petita quota anual. A canvi, el Consorci destina el seu personal i una quantitat important del seu pressupost a desplegar el pla d'accions de la Ruta del Vi.

Entre l'elenc de restaurants inscrits hi ha el nouAntigó de Teià. També hi trobem el celler romà de Vallmora com un dels principals atractius patrimonials juntament amb els museus de Badalona, El Masnou i Premià de Mar i el jaciment de la Fornaca de Vilassar de Dalt.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.