Els paradistes del mercat participen en un curs formatiu d'assessorament

Els paradistes del mercat han participat en un curs formatiu d'assessorament i "coaching" a la sala polivalent de la Biblioteca de Can Llaurador, aprofitant els recursos que ofereix l'oficina de Mercats i Fires locals de la Diputació de Barcelona. L'objectiu és dinamitzar el mercat i enfocar les parades a les necessitats dels clients.

Les sessions formatives es van realitzar els dies 10, 15 i 16 de febrer, on es va analitzar la realitat dels mercats, pes econòmic, les "amenaces" que afecten a nivell de competència comercial les grans superfícies, productes, nous hàbits de compra, com ha de ser el mercat del segle XXI, els serveis que han d'oferir, tècniques de venda i finalment la realitat del Mercat de Teià i el potencial de cada parada.

La sessió de "coaching" personalitzada al mercat va aportar solucions a qüestions com l'optimització d'espai, exposició de producte i elements de senyalització.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.