Anem a l'escola! Guia dels centres educatius de Teià 2016-2017

Triant centre educatiu pels teus fills?

Si estàs pensant a quin centre portar els teus fills, això t'interessa! Des de la regidoria d'educació de l'Ajuntament de Teià hem realitzat una guia dels centres educatius del municipi. D'aquesta manera els pots conèixer i, fins i tot, assistir a les jornades de portes obertes. Així que ja ho saps, ANEM A L'ESCOLA!

Ensenyamen cim

Escola "El Cim"

El Cim és l’escola pública del poble, totalment integrada en la comunitat i en l’entorn, que participa en les activitats organitzades per l’Ajuntament i altres entitats municipals (biblioteca, la Unió,...) i també està coordinada amb els altres centres del municipi.

ensenyament ies

Institut "Turó d'en Baldiri"

L’Institut Turó d’en Baldiri és un centre de secundària obligatòria. Un centre petit però amb bons recursos per a poder fer un ensenyament de qualitat. Ens avalen els bons resultats del nostre alumnat que ens situen entre els millors centres de la nostra zona.

ensenyament galamons

Escola Bressol "Els Galamons"

Fonamentem tot el procés d’aprenentatge a través d’un clima afectiu i de llibertat, d’una metodologia activa, participativa i d’experimentació i en el treball per ambients, on els infants decideixen les seves accions basant-se en les seves necessitats i interessos per arribar a un aprenentatge globalitzador, partint del joc, de la observació, de la manipulació, de l’activitat i de la interacció entre iguals. Acompanyem als infants, juntament amb les seves famílies, en el seu procés de creixement oferint els recursos necessaris perquè puguin desenvolupar les seves capacitats de forma harmònica fomentant l’autoestima i l’autonomia. Treballem amb la resta d’agents socioeducatius de Teià i equipaments municipals.

ensenyament bambi

Escola Bressol "Bambi"

La nostra educació es basa en una bona relació afectiva i estimuladora amb els infants per tal de proporcionar-los seguretat i alegria i ajudar-los a créixer i compartir. Proporcionem un ambient on l’infant s’hi trobi ben acollit i la nostra acció educativa desvetlli, tant com sigui possible, les seves capacitats motrius i la seva personalitat: autonomia, equilibri, seguretat i comunicació.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.