La Biblioteca de can Llaurador a les 14es Jornades Catalanes d'Informació i Documentació

La Biblioteca de Can Llaurador de Teià presenta dues comunicacions a les 14es Jornades Catalanes d'Informació i Documentació que se celebren els dies 3 i 4 de març a Barcelona. Els projectes "Ruta literària Retrum" i "Ciència a la biblioteca" properament sortiran publicats a les actes d'aquesta trobada. Aquestes jornades estan organitzades pel Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya i és l’esdeveniment professional més important a Catalunya en el camp de la biblioteconomia i la documentació. Aquests dos projectes han passat la fase de selecció i aprovació d'un comitè assessor i s'inclouen dintre de l'àmbit de les biblioteques públiques.

L'equip de la biblioteca està molt content de poder difondre dos projectes que ha treballat durant anys. Les activitats científiques a la Biblioteca de Can Llaurador han estat presents des de la seva inauguració; i la Ruta literària Retrum ha comportat dos anys de feina i s'ha aconseguit que el poble de Teià sigui protagonista d'aquests llibres. Volem agrair a tots els col·laboradors i patrocinadors la vostra confiança.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.