Afectacions de trànsit el cap de setmana de 28 i 29 de novembre

Degut a l'enregistrament d'un curtmetratge al municipi hi haurà diferents alteracions del tànsit habitual. Tot seguit us les detallem:

 

Dia 28 de novembre


1.    La circulació dels vehicles pel carrer Pere Noguera en el tram comprès entre la Baixada de les Moreres i el Passeig La Riera, romandrà tancada al trànsit, des de les 13.30 fins les 17.30 hores.

  1. Romandrà tancat al trànsit de vehicles l’accés al carrer Pere Noguera, des de les 13.30 hores fins la seva finalització, produint una desviació del trànsit de vehicles pel carrer Caterina Albert i Paradís (Victor Català).
  1. L’estacionament de vehicles al carrer Pere Noguera es trobarà prohibit, des de les 13.00 hores fins les 18.00 hores del mateix dia, respectant la senyalització provisional col·locada per aquest esdeveniment (quedarà senyalitzat prèviament). Els vehicles que es trobin estacionats a partir de l’esmentada hora seran retirats amb grua.
  1. L’estacionament de vehicles al Passeig La Riera, en el tram comprès entre la confluència amb el carrer Torrent Can Mateu / Sebastià Dalmau i Onze de Setembre, existent en la banda del sentit de la direcció muntanya - mar es trobarà prohibit, des de les 7.00 hores fins les 13.00 hores del mateix dia 28, respectant la senyalització provisional col·locada per aquest esdeveniment (quedarà senyalitzat prèviament). Els vehicles que es trobin estacionats a partir de l’esmentada hora seran retirats amb grua.
  1. La circulació dels vehicles al Passeig la Riera, en el tram comprès entre el Torrent de Can Mateu i el carrer Onze de Setembre, des de les 7.00 fins les 13.00 hores del mateix dia 28, quedarà delimitat en el sentit de circulació mar - muntanya, amb la delimitació d’un carril de circulació pel desenvolupament del rodatge d’ús exclusiu dels organitzadors, delimitat amb tanques i degudament senyalitzat, de cinc (5) metres d’amplada aproximadament a la banda dreta sentit muntanya a comptar des de la vorera.
  1. La circulació dels vehicles al Passeig La Riera, en sentit muntanya - mar, a l’alçada de la confluència del carrer Onze de Setembre i fins la confluència amb el carrer Torrent de Can Mateu, romandrà tallada, produint-se una desviació de la circulació pel carrer Onze de Setembre, Eucaliptus, Torrent de Can Mateu i Passeig La Riera. Aquesta desviació afectarà als vehicles turismes, quedant garantida la circulació en sentit muntanya – mar de l’autobús de transport públic i altres vehicles de tercera categoria pel mateix Passeig La Riera.

Dia 29 de novembre de 2015


1.    Entre les 7.00 i les 17.30 hores, davant de la torre de repetidors (zona de les antenes), en el camí de la Serra durant el desenvolupament de les accions de rodatge es poden produir retencions momentànies de la circulació en ambdós sentits de la circulació de vehicles.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.