L'Ajuntament de Teià ja ha ingressat els 188.890 €

L'Ajuntament de Teià ja ha ingressat els 188.890 € en concepte de substitució del 10% de cessió d'aprofitament mig urbanístic determinat en el projecte de reparcel·lació voluntària per compensació bàsica del Polígon d'Actuació núm. 1 de la modificació puntual núm. 9 del Pla General d'Ordenació Urbana corresponent al sector Folch i Torres/2, de 2006.

Solvia Development ha fet efectiu aquesta setmana l'ingrés d'aquesta càrrega monetària preferent que l'anterior govern municipal de CiU, PSC i ERC ja va fer constar en escriptura al Registre de la Propietat.

Amb aquesta gestió duta a terme per part del nou govern municipal i després de les gestions realitzades per l'alcalde Andreu Bosch, queda definitivament tancada i resolta aquesta qüestió, amb el benentès que aquests diners mai no havien desaparegut, com s'havia especulat a través de declaracions i escrits diversos al final de la passada legislatura.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.