Reformes a l’escola El Cim

L’escola El Cim no ha aturat la seva activitat malgrat les vacances estivals. Tot i això, en lloc de classes s’estan realitzant obres de millora del centre perquè l’alumnat disposi d’unes millors condicions a partir del curs vinent. 

En total s’han fet quatre actuacions, dues promogudes per la Generalitat i dues més la Diputació. Les obres que realitza la Generalitat consisteixen a fer unes escales d’emergència i actuacions al gimnàs per aconseguir una pràctica de l’esport més confortable.

Pel que fa les obres que ha finançat la Diputació hi ha l’actuació en un mur, on hi havia el rocòdrom del pati gran. En segon terme també s’estan realitzant les obres per valor de 125.000€ que deriven d’un projecte tècnic de l’Ajuntament. Aquestes consisteixen a insonoritzar el menjador, situar rampes en espais de l’escola, arranjar la instal·lació elèctrica, adequar un lavabo per a minusvàlids, posar parquet en determinades aules i adequar els vidres que faltaven.
Malgrat el gran volum d’obres, estan desenvolupant-se sobre el termini previst i al setembre el conjunt de la comunitat educativa podrà gaudir de totes aquestes millores. AggMdGc2n1oSCH8dSXCVMWPyjgyYFu4dgGU JyOjCNsLAhHoa4B3q22rMhL eu bU3 G5SR bJ5iVVkJw4I59dMC
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.