Resultats del curs 2014-15 de l'Institut Turó de'n Baldiri

Els resultats de l’alumnat de quart d’ESO de l’Institut Turó de’n Baldiri han continuat millorant aquest curs, situant-se per sobre la mitjana de Catalunya. Això demostra la bona feina realitzada al centre d’Educació Secundària del nostre municipi.

Els resultats comparatius amb el conjunt del país es poden observar als gràfics, tot i això, es visualitza una notable millora en la franja d’alumat que aconsegueix l’excel·lència en totes les competències.

Desglossant els resultats per matèries, s’han obtingut molt bons registres en llengua catalana, on el 58’5% dels alumnes aconsegueixen l’excel·lència. Pel que fa la llengua castellana i anglesa també s’ha incrementat amb una tendència similar. Pel que fa les matemàtiques, s’ha aconseguit augmentar el nombre d’alumnes que han superat la competència.

A part d’aquests resultats, cal fer una menció especial als 14 alumnes de francès que han obtingut el diploma A2 a les proves DELF SCOLAIRE. Així com diversos alumnes que s’han presentat a les proves lliures del B1 i B2 d’anglès superant satisfactòriament les proves. 
catala
castellaanglesmates
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.