S’inicia el servei de préstec gratuït de llibres electrònics: eBiblio Catalunya

A partir del 8 de juny s’inicia eBiblio Catalunya , servei de préstec de llibres electrònics per a les persones usuàries del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Es tracta d'un projecte impulsat pel Ministeri de Cultura per a totes les Comunitats Autònomes i gestionat, de forma compartida, per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i Biblioteques de Barcelona. El servei està disponible a l’adreça web: http://catalunya.ebiblio.cat.

Per accedir-hi, els usuaris d’eBiblio Catalunya han de disposar del carnet de les biblioteques públiques catalanes i han de tenir una adreça de correu electrònic informada al registre d’usuari de l'Aladí. La validació al servei es fa amb el número de carnet d’usuari i contrasenya/PIN. Els llibres electrònics es poden llegir a través de diferents dispositius: tauletes, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.