Gran afluència de gent a la Fira de Sant Ponç

16 castellsEl cap de setmana passat, 9 i 10 de maig, es va celebrar a Teià una edició més de la tradicional Fira de Sant Ponç.  Aquest any la inauguració oficial de la Fira va tenir lloc dissabte a les 18 h, tot seguit vam poder gaudir de l’espectacle de carrer El Petit Circ, la tradicional xocolatada, un taller de barretes energètiques, i la segona edició del  Destapa la Nit!, amb un gran èxit de participació.

I diumenge, la XX trobada de puntaires, la botifarrada de l'Esplai, la XI trobada de cotxes clàssics, una ballada de country, la timbalada, el concert del cor jove de Teià, la classe de Qicong i, per tancar la Fira, l’actuació de la colla castellera dels capgrossos de Mataró. Tot plegat, per gaudir d'un cap de setmana ple d'activitats!

No volem, però, deixar d'agrair a tots els participants, entitats i col·laboradors la seva tasca imprescindible per a l'èxit d'aquesta Fira:

Gràcies a tots!

Entitats: AMICS D'AK BENN, TEIÀ TRADICIÓ VIVA, OMNIUM CULTURAL (ALELLA-MASNOU-TEIÀ), CLUB EXCURSIONISTA TEIÀ, ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA, SOCIETAT LA FLOR DE LA PALMA, CÀRITAS , ESPLAI ITACA, ASSOCIACIÓ L' EIXIDA i DANA

Parades: TOT BO A CASA, TERRA, FOC I METALL, LAS LOLAS, VITICULTURA ANTOLIN (CELLER SERRA SANT MATEU), ARTESANÍAS ARTEDESOL, FORN DE LLENYA MATEU, AMB FIL FEM, SATVAS, ALUMNES 5è ESCOLA EL CIM, MontsArt, ANA GARCIA/MERCEDES ABELLA, LA CUINETA DE LA MERCÈ i HUMANA FUNDACIÓN PUEBLO PARA PUEBLO

Participants del Destapa la nit: CARNS J. MÓNICO, MERCAT MUNICIPAL, XOCOLAT, FORN DE LLENYA MATEU, CELLER SERRA SANT MATEU, LA PALMA JAZZ CAFÈ, TOT BO A CASA I CA LA ROSI.

Col·laboradors: ASSOCIACIÓ DE PLAQUES DE CAVA, ESPAI SATVAS, ESPLAI ITACA, CASAL D’AVIS GENT GRAN DE TEIÀ, TABALERS DELS DIMONIS DE TEIÀ i COR JOVE DE TEIÀ.

Tot seguit, us deixem un recull d'imatges de la Fira.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.