S’inaugura l’exposició “El tío del final” de Guillem Cifré

inauguraCifreEl  passat divendres 25 de març, la CMC La Unió va acollir la inauguració de l’exposició de Guillem Cifré: “El tío del final”. A l’acte hi van assistir l’alcalde de Teià, Josep Botey; la regidora de Cultura, Emma Peiró;  el dibuixant, Toni Batllori; i l’autor de l’obra, Guillem Cifré.

L’exposició fa un recorregut per l’obra de Guillem Cifré (1952), dibuixant de còmics, il·lustrador, pintor, maquetista, escenògraf... Premi Nacional de Còmic 2009. Fill del també dibuixant, Guillem Cifré (1921-1962).

Sense arribar a ser una antològica, l’exposició mostra el més significatiu de l’obra d’aquest singular artista. Des de les  primeres col·laboracions a revistes alternatives com ara “los Tebeos del rollo”, “El Víbora”, “Star”, “Cairo”; passant per les historietes del seu personatge estrella, “El Tío del Final”; els  àlbums “Artfòbia”o les il·lustracions sobre la poesia de Juan Eduardo Cirlot; fins a la seva última creació, “L’home Ruc”.

Alternatiu, imaginatiu, sorprenent, gens artificiós, sovint amb un punt d’humor i sempre sense gaire esperança, el seu art captiva i neguiteja.

El trobareu a la CMC fins al 15 de maig. La sala d’exposicions és oberta dijous i divendres de 18h a 20,30h; dissabte d’11h a 14h i de 18h a 20,30h; i diumenge, d’11h a 14h.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.