Convocatòria del programa de vacances per a gent gran IMSERSO

imgresL’Institut de Majors i Serveis Socials (IMSERSO) ha obert la convocatòria, per a la temporada 2015-2016,  del Programa social de vacances destinades a gent gran. El termini de presentació de sol·licituds acaba el dia 5 de juny de 2015.

Els requisits per accedir-hi són:

·         Ser pensionistes de jubilació del Sistema Públic de Pensions.
·         Ser pensionistes de viudetat i tenir 55 anys acomplerts.
·         Pensionistes per altres conceptes, o preceptors de prestacions o subsidis d’atur, en tots els casos amb 60 anys acomplerts.
·         Ser titular o beneficiari del sistema de la Seguridad Social, amb65 anys acomplerts.

Es consideren tambébeneficiaris, en qualitat d’acompanyants, les parelles d’aquestes persones encara que no reuneixi els requisits  d’edat i pensió i el/la fill/a amb discapacitat, amb grau igual o superior al 45%, sempre que el viatge el realitzi amb els seus pares.

Per a recollir l’imprès de sol·licitud i per a més informació podeu dirigir-vos a les oficines de Serveis Bàsics d’Atenció a la Persona,  al Passeig de la Riera 94 1ª planta, telèfon 93.555 12 34, o a la pàgina de l’IMSERSO www.imserso.es.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.