Nou servei de reforç en la recollida d'escombraries

BASURADes de fa uns mesos el servei de recollida de residus al nostre municipi (brossa orgánica i de rebuig) s’ha reduit a tres dies setmanals per poder complir amb les mesures d’estalvi en la despesa previstes pels pressupostos de 2010 i 2011.  Aquesta mesura, que es feia necessària per cumplir els objectius econòmics, ha generat problemes d’abocaments incontrolats i per tant, hem pres la decissió d’anar reimplantant el servei, a mesura que les condicions econòmiques ho vagin permetent, fins arribar a la normalització del servei.

Per tant, a partir de l’1 d’abril s’iniciarà un reforç en la recollida de residus que consistirà en un repàs i neteja de desbordaments a quinze punts detectats per l’estudi de desbordaments que ha realitzat l’empresa. Aquest reforç es portarà a terme els dissabtes en acabar la recollida d’orgànica i servirà per evitar els desbordaments durant el cap de semana i per netejar els punts de recollida de residus.

L’increment de cost d’aquest nou servei és de 10.200€, totalment assumible en l’alctual situació económica ja estabilitzada.  La intenció és anar incrementant la periodicitat de la recollida entre el 2011 i 2012, de manera que es normalitzi al finalitzar aquests dos anys.

Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.