Coneguem l'ajuntament

Com es tradicional els alumnes de 3r de primària de l'escola El Cim van visitar les dependencies municipals. Conèixer l'ajuntament formar part del currículum de l'àrea de social dels alumnes de tercer que estudien  el nostre municipi.

Amb els ulls oberts, els dits curiosos i prestant molta atenció a tot allò que els treballadors municipals els hi explicaven de la seva feina van transitar per les dependencies municipals.

La para més llarga  de nou va ser  en la sala de plens on el nostre alcalde Sr. Josep Botey, acompanyat per regidor d'educació Sr. Jaume Sabatés, van donar resposta a totes les seves inquietuds i interrogants. Aquest any el tema principal de les seves preguntes va ser la situació del parc de Can Godó, és una opinió majoritària que ni  la repartició dels espais ni la situació dels jocs infantils és la correcte. Definir els usos i els espais del parc i reparar les deficiències dels jocs infantils ha de ser una prioritat dels propers mesos per donar una resposta a les inquietuds dels nostres infants.

Com cada d'any amb la seva actitud els nostres infants i els seus mestres  es van donar una lliçó de democràcia .La democràcia  és molt més que un  sistema polític imperfecte  és especialment un clima de formes de convivència que prioritzen uns valors fonamentals  (la llibertat, la igualtat, la dignitat, el respecte, el diàleg, el pluralisme i la responsabilitat).Tant de bo que  tots els que ens dediquem a la política sabéssim utilitzar aquests valors com ho fan aquests infants.  
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.