Gran èxit de participació a la plantada de flors a l’EBM Els Galamons.

Un any més l’Escola Bressol Municipal Els galamons torna a fer un taller de plantada de floretes al pati. Com cada mes convidem a les famílies a participar de l’activitat de l’escola un dia  a la tarda. Aquest cop i per donar la benvinguda a la primavera condicionem el pati amb tot de flors i plantes que anirem cuidant i regant al llarg de l’any. Hi ha plantes que any rere any tornen a ressorgir amb boniques floretes quan comença a fer el bon temps i ens avisen que ha arribat la primavera!!

plantadaGalamons
Des de l’escola bressol volem fer partícips a les famílies en el dia a dia, bé sigui a través dels tallers que s’organitzen, o bé a través de les seves demandes.  Des del projecte de la setmana del protagonista, cada setmana és la família qui fa propostes per fer a l’aula del seu fill/a o a tota l’escola: es celebren els aniversaris, es fan activitats amb els infants, es dina a l’escola amb ells, es fan tallers, … totes les propostes són valorades. I ens fa molta il·lusió a l’equip educatiu que les famílies passin el dia amb nosaltres, vivint moment a moment els minuts que passen a l’escola.

El nostre projecte inclou aquesta vessant, ja que un dels nostres objectius principals és que l’escola sigui una escola oberta on cadascú pugui participar de la manera que cregui més convenient, bé a l’aula, bé a les comissions, o aportant el seu saber. Creiem que establint uns bons vincles amb les famílies i treballant conjuntament els infants desenvoluparan les seves capacitats en un entorn de confiança entre família-escola.

Així doncs, si voleu conèixer el nostre projecte a fons i veure els nostres espais, us convidem que vingueu a la Jornada de Portes Obertes el proper divendres dia 10 d’abril de 17.30 a 19h i veureu les boniques floretes que han plantat famílies i infants per donar-vos la benvinguda a l’escola.

Aprofitem per agrair a la brigada de l'ajuntament perquè enguany s’ha pogut fer la poda dels arbres del pati i així poder tenir una bona zona d’ombra quan vingui la calor.
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.