Recollida d'aliments

La setmana del 23 al 27 de març en els diferents centres educatius del nostre municipi i el dissabte en el mercat municipal es van recollir 216 quilos d'aliments perquè Càritas parroquial els reparteixi entre les famílies necessitades del nostre municipi.

En uns moments complexos per a tothom de nou volem agrair la participació en aquesta recollida d'aliments.

Moltes vegades ens preguntem perquè serveixen aquests tipus de campanyes . Doncs be serveixen per aconseguir aliments bàsics per aquelles persones que ho necessiten, per sensibilitzar als que participen sobre les desigualtats socials i les seves causes i conseqüències i per fomentar la pràctica del valor de la solidaritat.

El valor de la solidaritat té una cara objectiva per la seva capacitat de millorar les relacions entre persones gràcies a l'intercanvi, l'ajuda, el respecte mutu i la conseqüent millora de la convivència ; però alhora és un motiu personal d'acció perquè reporta a qui la practica altes dosis de comprensió i afecte interpersonal.

Doncs be quan donam aliments hem de saber que d'una forma u altra tots rebem. 
Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.