El govern convoca una audiència pública per presentar el Pla de Sanejament 2011-2014

Calculator

Demà dimecres 9 de març a les 20 hores, l’equip de govern presentarà públicament el Pla de Sanejament 2011-2014. L’acte tindrà lloc a la sala d’actes de la CMC La Unió i es dividirà en tres blocs: Durant la primera part, l’equip de govern presentarà les principals mesures contemplades en el Pla de Sanejament, aprovat pel ple de l’Ajuntament el passat 27 de gener. Aquest Pla, presenta una retallada d’1 milió d’euros repartida entre el 2011 i el 2012, que permetrà eixugar el dèficit amb què s’han tancat els pressupostos dels darrers anys.

En la segona part de l’acte, l’equip de govern presentarà el pressupost del 2011, aprovat pel ple el passat 24 de febrer, on s’explicaran les mesures concretes de retallada que es realitzaran durant aquest mateix any.

Finalment, s’obrirà un torn obert de paraules per tal que els regidors i regidores donin resposta a les inquietuds i preguntes dels assistents.

L’equip de govern ha decidit convocar aquesta audiència pública amb l’objectiu que les entitats i els vilatans interessats puguin rebre directament de l’Ajuntament les informacions més rellevants en matèria econòmica; així com rebre dels assistents els seus suggeriments o propostes sobre aquestes qüestions.

Aprofitem també per recordar-vos que, des de fa més d’un any, l’equip de govern duu a terme les Trobades de Proximitat. Cada darrer dijous de mes, els regidors i regidores fan reunions  amb els veïns i veïnes de Teià per tal d’escoltar les seves inquietuds, queixes o suggeriments per tal de donar-hi resposta. L'horari d'atenció al públic és de 18 a 20 hores; i hi pot assistir qualsevol persona que vulgui manifestar una queixa o demanar informació sobre un tema concret. Només cal enviar un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per tal de demanar hora, o bé trucar a l’Ajuntament (tel. 93 540 93 50) en horari d’oficina.


Tornar al principi

Cercador

Consells de seguretat

seguretat
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.