Imprimir aquesta pàgina

L’Ajuntament de Teià s’acull a la vaga general i decreta serveis mínims

17 Octubre 2019 ~

VagaGeneral18OAvui divendres, 18 d’octubre, el govern municipal de Teià s’acull al dret de vaga i secunda l’aturada de les activitats quotidianes “pels drets i les llibertats”. La convocatòria formulada per formulada per la Intersindical-CSC afecta totes les treballadores i treballadors, tant funcionaris com laborals, de l’Ajuntament. 

Ahir dijous, l’alcalde, Andreu Bosch, va signar el decret de serveis mínims, d’acord amb l’ordre TSF/187/2019, de 16 d’octubre. El decret garanteix el compliment dels serveis essencials de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, la Brigada Municipal i la consergeria de l’Escola El Cim. El decret no afecta la resta d’àrees i equipaments públics municipals, l’obertura dels quals dependrà del seguiment de la vaga que facin els seus treballadors i treballadores.

Policia Local

La Policia Local funcionarà amb total normalitat.

Consultori mèdic

L’Institut Català de Salut informa que l’activitat del consultori local es pot veure afectada pel dret dels professionals a exercir el dret de vaga. En aquest cas, s’han establert serveis mínims reglamentaris d'acord amb cada categoria professional i s’assegurarà l’atenció urgent tant al CAP d’Ocata com al del Masnou.

Servei de transport públic

L’empresa responsable dels serveis de transport públic urbà i interurbà informa que les línies Teià-Ocata i Teià-Barcelona tenen previst realitzar el servei habitual d’un dia feiner, si bé poden patir afectacions en el seu recorregut i horaris a causa de les mobilitzacions ciutadanes.