Imprimir aquesta pàgina

Quatre candidats opten a ser el Teianenc de l’any

29 Octubre 2019 ~

Teianenc 2019Des de fa tres anys, els habitants de Teià proposen i escullen un dels seus veïns o veïnes com a Teianenc o Teianenca de l’any. Es tracta d’un guardó honorífic d’elecció popular per reconèixer públicament una persona que durant el darrer any hagi destacat per algun acte concret o un fet extraordinari en l’àmbit social, cultural, esportiu o científic.

Tal com preveuen les bases del guardó, des d’avui i fins al 3 de novembre tots els veïns i veïnes de Teià majors de 16 anys poden votar un dels candidats. La votació es pot fer en línia a través d’aquest enllaç, o bé presencialment a l’Ajuntament, La Unió o La Biblioteca de can Llaurador.A la fase de presentació de propostes, celebrada el passat mes de setembre, els veïns i veïnes de Teià van suggerir quatre candidats. Són aquests:

Sílvia Aranda, actriu professional. “Per haver triomfat en el paper de Pilar Fuster a la obre de teatre Tancats”.

Mateu Crisol, jugador de bàsquet format a l'Agrupació Esportiva Teià. “Campió de Catalunya de Minibàsquet de la temporada 2018/2019 amb el club bàsquet Maresme 3 Viles”.

Ignacio Gil, president del Club Futbol Joventut Teià. “Pel gran impuls que ha donat al futbol durant el 2019 amb la creació de nous equips”.

Xavi Pich, rector de Teià. “Per la seva tasca i compromís en la parròquia, església i Caritas; per obrir l’església al poble i a les persones amb mobilitat reduïda, i per la cessió al poble per al seu ús de la casa de Cal Senyor Cinto”.

Recompte i veredicte

El recompte de vots anirà a càrrec d’una Comissió de Garanties formada pel regidor de Participació, un tècnic municipal, un representant de la ciutadania, i el Teianenc de l’Any de l’edició anterior.

El nom de la persona guanyadora es farà públic l’11 de novembre, coincidint amb la cerimònia de lliurament del Tei de Plata, en el marc de la Festa Major de Sant Martí.