Concurs de Nadal "Una foto te premi"

BASES PARTICIPACIÓ UNA FOTO TÉ PREMI #NADALTEIAOBJECTE

El concurs fotogràfic Una foto té premi consisteix a publicar fotografies amb el hashtag #TeiaNadal a la xarxa Instagram durant la Campanya de Nadal amb els comerços participants.

TERMINI

El concurs s’iniciarà el dia 10 de desembre de 2018 i finalitzarà el dia 5 de gener de 2019.

FORMA DE PARTICIPACIÓ

Per participar en el concurs s’haurà de tenir un compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquesta xarxa. Els participants hauran de:

-Realitzar una fotografia durant la duració de la Campanya en què aparegui amb la compra realitzada en un dels establiments del poble i acompanyat del venedor i/o del cartell de la botiga.

-Etiquetar la fotografia amb el hashtag #NadalTeià. No hi ha limitació de quantitat de fotografies per participant.

CARACTERÍSTIQUES DE LES FOTOGRAFIES

Els participants, pel fet de participar, declaren sota la seva responsabilitat que les imatges no tenen cap contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori. També que han obtingut les autoritzacions de les persones que hi puguin aparèixer. L’organització es reserva el dret de rebutjar fotografies i missatges que incompleixin les característiques anteriors, que malmetin la imatge institucional de l‘Ajuntament de Teià, així com les que siguin discriminatòries per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o associada.

PREMIS

60€ en compres en el poble o emprar per un àpat, sempre en un establiment participant de la Campanya.

SELECCIÓ DE PROPOSTES GUANYADORES

La selecció de les propostes guanyadores es farà tot just acabada la Campanya de Nadal. Un jurat s’encarregarà de seleccionar les tres millors fotografies, tenint en compte el nombre de likes que rebin així com l’originalitat de la imatge. No serà indispensable tenir el major nombre de likes per optar al premi.

D’aquests tres, en una votació popular s’acabarà escollint la millor foto.

ENTREGA DEL PREMI:

El guanyador s’haurà de posar en contacte amb la Regidoria de Promoció Econòmica per acordar la data d’entrega del premi.

 

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

Pot participar en el concurs qualsevol persona de 12 anys o més. En el cas de persones de menys de 18 anys, el fet de participar en el concurs implica que tenen el consentiment dels seus pares o tutors. Els participants assumeixen la responsabilitat envers l’Ajuntament de Teià del contingut de la proposta presentada i en seran responsables davant de tercers. Els participants es fan responsables davant de tercers d’haver obtingut els drets d’imatge exigits per la llei de les persones o entitats que apareguin fotografiades, amb total indemnitat per part de l’Ajuntament de Teià. Les obres premiades passaran a ser propietat de l’Ajuntament de Teià i disposarà de tots els drets. L’Ajuntament de Teià es reserva el dret de fer difusió i de publicar les fotografies presentades al concurs a les seves pàgines a Internet i a les seves xarxes socials. La participació en el concurs suposa l’acceptació íntegra de totes les bases. Qualsevol imprevist o aspecte no previst en aquestes bases serà resolt per l’organització d’aquest concurs.

Tornar al principi

Cercador

Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.