Política de privacitat del web

L’interessat queda informat del tractament de dades personals en base a l'aplicació del Reglament (UE) 2016/679 (RGPD) i dona el seu consentiment a que l’Ajuntament de Teià les tracti per donar resposta a la seva sol·licitud.





INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable

Ajuntament de Teià • c/ Pere Noguera, 12 • 08329 Teià

Tel. 93 540 93 50     • e-Correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Delegat de Protecció de Dades: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Finalitat

Donar resposta a les sol·licitud formulades per l’interessat

Legitimació

Consentiment de l'interessat prestat mitjançant l'enviament del correu electrònic

Destinataris

La informació que recull l’Ajuntament de Teià és tractada amb la màxima confidencialitat i seguretat. No estan previstes cessions de dades.

Drets

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat, així com d'oposició i limitació al tractament de les seves dades personals, mitjançant escrit juntament amb l'acreditació de la seva identitat al Responsable, com s’explica a ‘Informació Addicional’.

Els titulars de les dades personals tenen dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Informació

Addicional

Si desitja informació més detallada sobre el tractament de les seves dades, pot consultar la nostra política de privacitat. Veure la Política de Privacitat.

 

 

Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?

Identitat: Ajuntament de Teià

Domicili: Pere Noguera, 12 • 08329 Teià

C.I.F .: P0828100H

E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 93 540 93 50

Delegat de Protecció de Dades: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Tractem les dades facilitades per a donar resposta a les sol·licituds formulades per l’interessat.


Per quant de temps conservarem les seves dades?

Conservarem les seves dades personals un període de dos anys.

 

 

 

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les dades és el consentiment de l'interessat prestat mitjançant l'enviament del correu electrònic.


A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No estan previstes cessions de dades.


Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?

L’interessat pot exercir el seu dret d'accés a les dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins pels quals van ser recollides. També podrà sol·licitar els drets a la limitació del tractament i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular.

Igualment, té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti de manera retroactiva al tractament de dades personals realitzat fins a aquest moment.
L’interessat podrà exercir els drets referits anteriorment, en els termes i condicions que preveu la legislació vigent, acreditant la seva identitat en el domicili de Ajuntament de Teià o sol·licitar-ho mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Els titulars de les dades personals tenen dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apdcat.cat • C / Rosselló, 214, Esc. A, 1r 1a • 08008 Barcelona).

 
Tornar al principi

CERCAR

activatCaminant2
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.