Aula d'art ARTISTRAÇ

Informació addicional

 • Nom del Centre: Aula d'art ARTISTRAÇ
 • Informació del Centre: tallerC/ Àngel Guimerà, 5
  Telèfon: 639478861
  a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Directora: Marta Comas i Valls

  ENSENYAMENTS

  OFERTA FORMATIVA

  * Dibuix i Pintura
  * Còmic i Animació
  * Dibuix per ordinador
  * Retoc digital
  * Disseny gràfic
  * Preparació Batxillerat artístic
  * Manualitats amb material reciclat
  * Paper maixé
  * Sortides a exposicions

  Tallers de Nadal i Tallers d'estiu (tallers artístics que s'organitzen els mesos de desembre, juny, juliol i setembre)

  CARACTERÍSTIQUES DEL CENTRE

  Aquest any ja en fa 14 que amb el nom d'ARTISTRAÇ es va obrir a Teià al carrer Àngel Guimerà, l'aula d'art dedicada a l'expressió plàstica, oferint diverses possibilitats d'aprenentatge; cursos per a nens i nenes, per a mestres i per adults, amb la possibilitat també de taller obert per a qui necessiti un espai per crear.

  També es poden seguir tallers monogràfics trimestrals, així com els tallers d'estiu que s'organitzen cada any entre els mesos de juny, juliol, setembre i el taller de Nadal al desembre i gener, tan per als més petits com per adults.

  Durant el curs també es programen sortides a exposicions per tal de complementar l'aprenentatge artístic i sortides per treballar amb l'entorn natural.

  Les classes són impartides per llicenciats en Belles Arts, l'atenció és personalitzada i les classes són de grups reduïts. La matrícula és oberta tot l'any i l'edat mínima per inscriure's és els quatre anys.

  A ARTISTRAÇ l'alumne té la possibilitat d'experimentar amb diferents procediments plàstics per tal de poder desenvolupar les seves capacitats expressives i rebre una sòlida formació en l'aprenentatge del dibuix , així com una formació interdisciplinar entre els diferents àmbits de l'expressió visual i plàstica.

  Aquests àmbits o matèries són:

  dibuix i pintura, còmic i animació, il.lustració, dibuix per ordinador, i també per als més petits manualitats amb material reciclat i paper maixé.

  Al llarg d'aquest anys l'aula d'art s'ha anat adaptant a les diferents reformes educatives i a les noves tecnologies, i és per això que dedica un curs a la preparació per al Batxillerat Artístic i cursets de infografia i retoc digital per adults, així com introdueix als més petits el coneixement del dibuix per ordinador, considerat ja un nou mitjà de creació artística .

  El principal objectiu que Artristraç ha pretès des dels seus inicis és que l'alumne experimenti i gaudeixi del procés creatiu.

  *Experimenta amb el color i les formes diverteix-te fent d'artista!

  HORARIS:

  De dilluns a divendres de 11 a 13 i tardes de17: 15 a 21

  HORARI D'ATENCIÓ:

  De dilluns a divendres de 17H a 20.3OH.

Valorar aquest article
(10 vots)
Tornar al principi

Cercador

Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.