Per molts anys Biblioteca!

La Biblioteca de Can Llaurador ha fet 5 anys! Cada any durant el mes de juny estem de festa i fem una pila d’activitats per celebrar l’aniversari.

Volem destacar l’espectacle infantil a càrrec de la rondallaire Mon Mas que va fer viatjar els petits espectadors Sota les onades amb peixos i pirates. També per als infants la Ivana Ares aplegà gairebé cinquanta persones que gaudiren de la rondalla mallorquina La flor romanial. Després, 9 nens i nenes s’apuntaren a confeccionar un llibre d’artista basat en el conte. El resultat el podeu veure exposat durant el mes de juliol a la biblioteca.

El públic adult gaudí de la presentació del llibre Educacionari de Juan Manuel del Pozo, presentat per l’Alberto Revenga, doctor en Filosofia i Ciències de l’Educació. L’autor va fer una reflexió amena i lúcida sobre l’educació actual que no va deixar indiferent a la trentena d’assistents. També es projectà amb molt d’èxit el documental guanyador d’un Goya 2014, Las maestras de la República, presentat per Empar Burgueño, secretària de la FET-UGT.

Un altre acte reeixit fou la trobada amb l’escriptor Albert Sánchez Piñol, autor de la novel·la històrica Victus, el tema de la qual, el setge de Barcelona de 1714, es commemora enguany. L’autor va fer vibrar el públic amb la seva passió i vehemència. D’altra banda hi hagué dues exposicions i la tradicional parada de llibres gratuïts.

És una gran satisfacció veure com creix la Biblioteca i com es va fent gran gràcies a tots.

DSCF0567notapremsaDSCF0612notapremsaDSCF0662notapremsa

 

 

 

 

 

DSCF0681notaflorromanialDSCF0688notaflorromanial

Valorar aquest article
(1 Votar)
Tornar al principi
baner subs novetats

Cercador

retrum
estelsole

Cerca a la biblioteca

biblioteca pregunta
facebook twitter biblioteca can Llaurador

Visites a la Biblioteca

Avui: 10

Ahir: 7

Setmana: 10

Mes: 164

Totes 21384

Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.