Mostra de Cinema i Diversitat 2012: GOTES DE REALITAT

La Biblioteca de Can Llaurador ha acollit enguany, per primera vegada, la Mostra de Cinema i Diversitat que organitza periòdicament el GRAMC de Teià, aquesta vegada amb el títol GOTES DE REALITAT.

La Mostra ha englobat la projecció de 4 documentals que tenien en comú parlar-nos de la recerca d’identitat, mirada des de diverses perspectives. Cada sessió ha gaudit de la presència dels autors o autores del documental que han enriquit l’acte amb l’explicació del procés creatiu i després amb el diàleg i reflexió posterior amb els assistents. La Biblioteca ha complementat la Mostra amb la tria d’una novel·la per al Club de lectura sobre la mateixa temàtica i amb una proposta interactiva a l’espai l’Estenedor del lector que oferia la possibilitat d’opinar sobre les projeccions.

La Mostra ha aplegat un gran nombre d’assistents. Un total de cent vuitanta persones han participat al llarg de les sis activitats proposades.

Podem dir que durant el mes d’octubre el poble de Teià ha reflexionat sobre la migració vista des dels que marxen i dels que resten, o des dels que arriben a un nou país buscant un futur millor i veuen com els seus somnis queden estroncats. Ens hem endinsat a les vides de persones amb emocions i sentiments tan universals com l'enyorament, la tristesa, l'alegria del retrobament, les tradicions viscudes, la frustració, la inseguretat... S’ha començat fent una mirada cap als altres per acabar parlant de nosaltres mateixos i de les nostres diferències i semblances. Llavors ve al cap la pregunta de si alguna vegada nosaltres mateixos ens hem sentit en algun moment de les nostres vides immigrants.

Darrera modificació el
Valorar aquest article
(1 Votar)
Tornar al principi
baner subs novetats

Cercador

retrum
estelsole

Cerca a la biblioteca

biblioteca pregunta
facebook twitter biblioteca can Llaurador

Visites a la Biblioteca

Avui: 4

Ahir: 5

Setmana: 46

Mes: 123

Totes 21114

Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.