MALBARATAMENT DELS ALIMENTS a càrrec de Pilar Cervera, dietista-nutricionista

 

A la Biblioteca de Can Llaurador va tenir lloc el divendres 4 d’abril una xerrada-conferència a càrrec de Pilar Cervera, dietista-nutricionista i durant molts anys directora del Centre d’Ensenyament Superior de Nutrició o Dietètica (CESNID) adscrit a la Universitat de Barcelona.

Ens va parlar de manera molt didàctica sobre el malbaratament actual dels aliments, tant a nivell de les empreses de distribució i de restauració, de centres sanitaris i educatius com a nivell de les llars. Tots els presents vam prendre consciència que cadascú de nosaltres pot i ha de fer un esforç per evitar aquest malbaratament tan terrible en un món on un gran nombre de persones passa gana. Va quedar clar que s’han posat en marxa iniciatives governamentals i de moltes entitats, però que nosaltres, tots nosaltres, també hem de reaccionar perquè com la ONU adverteix, les decisions que es prenen de forma individual en comprar, consumir i menjar, afecten tot el Planeta.

La xerrada va acabar amb el lema del 2014, any europeu del malbaratament d’aliments que diu: “La sostenibilitat del món requereix no llençar, desaprofitar ni malbaratar res i molt menys ... aliments”.

Al final la conferenciant va contestar a nombroses preguntes i es va crear un debat molt viu, mostra de l’interès pel tema per part de tots els assistents.

Glòria Olivella de l’ASSOCIACIÓ UNESCO EL MASNOU

Xerrada organitzada per Organitzada pel CONSELL MUNICIPAL DE COOPERACIÓ I SOLIDARITAT de l’Ajuntament de Teià, l’ASSOCIACIÓ UNESCO EL MASNOU i el CONSELL MUNICIPAL ESCOLARDSCF0097nota de premsa

 

Darrera modificació el
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi
baner subs novetats

Cercador

retrum
estelsole

Cerca a la biblioteca

biblioteca pregunta
facebook twitter biblioteca can Llaurador

Visites a la Biblioteca

Avui: 8

Ahir: 9

Setmana: 41

Mes: 166

Totes 21157

Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.