A+ A A-
 

Butlletí 136   [Octubre 2018]

Amb la tardor encetem un nou curs polític, el darrer del mandat, que arriba farcit de notícies i commemoracions, com la finalització de les obres 
del clavegueram de la Riera i l’homenatge a la mobilització ciutadana de l’1 d’octubre de 2017 en defensa de la democràcia.

En aquest Butlletí hi trobareu també una entrevista a la regidora d’Educació, Cooperació i Medi Ambient. Són matèries que l’Ajuntament es pren molt seriosament, com ho proven totes les actuacions i projectes que hi estan vinculats, tot i l’escassetat de recursos i la manca de competències locals en molts d’aquests àmbits.

Per últim, aprofitem aquest vehicle de comunicació per fer de caixa de ressonància dels dos processos participatius que tenim en marxa: els pressupostos participatius, que han entrat en la fase de votacions, i la segona edició del premi d’elecció popular al Teianenc/a de l’any.
 

Cercador

Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.