A+ A A-
 

Butlletí 133   [febrer de 2018]

A les vostres mans teniu el primer Butlletí Municipal del 2018, un any en què esperem que puguin sortir tots els exemplars amb la periodicitat prevista.

L’any passat no va ser possible a causa de la convocatòria de processos de votació l’1 d’octubre i el 21 de desembre, ja que la legislació electoral és molt restrictiva amb l’edició i distribució de mitjans de comunicació públics durant aquests períodes.

Per recuperar el temps perdut, aquest número intenta recollir de forma sintètica tot allò que ha passat al municipi des de la Festa Major, així com fer balanç dels primers tres anys de mandat. Per aquest motiu s’ha fet una entrevista a l’alcalde, Andreu Bosch, on exposa la feina feta i els principals projectes en curs.

A més d’informar, el Butlletí Municipal vol fomentar el civisme i l’empoderament ciutadà en els afers públics. Per aquest motiu, us convidem a assistir i dir-hi la vostra a l’audiència pública del 23 de febrer i a la jornada de participació del 9 de març.

Per últim, aquest 2018 engeguem la campanya Butlletí Verd perquè tothom qui ho desitgi puguin rebre la publicació via online. Amb aquesta iniciativa volem reduir-ne el cost ambiental i continuar modernitzant els canals d’informació municipals.

A la contraportada us expliquem com fer-ho.

 

Cercador

Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.