Celebració dels 80 anys, nascuts el 1932.

El passat dia 25 d’agost, 18 teianencs i teianenques nascuts el 1932 vam celebrar plegats que enguany hem fet o farem els 80 anys. Gràcies a Déu tots i totes encara ens trobem amb bona salut i vam gaudir de la celebració amb molta il·lusió. El mossèn del poble, en Josep Lluís Moles, va celebrar una missa per a l’ocasió i després ens va acompanyar al dinar de can Cambray, on vam passar una estona molt entranyable. En Jaume Bardavio ens va deleitar amb la lectura d’uns poemes molt simpàtics dedicats als homenatjats, i entre tots vam estar parlant de les nostres vides, de com vam viure la nostra infància durant la postguerra, etc...

Aprofitem l’avinentesa per convidar a totes aquelles persones majors de 60 anys al Casal de la gent Gran de Teià. Al Casal, hi tenim vàries sales i un servei de bar on trobar-se amb els amics i passar una estona., i a més oferim un gran nombre d’activitats gratuïtes per als socis: taller de mandales, taller de memòria, puntes de coixí, taller d’informàtica, jocs de taula, etc. També hi ha classes de gimnàstica gratuïtes per als socis, les quals s’imparteixen a la CMC la Unió. Per fer-se soci només heu de donar-nos les vostres dades i pagar una quota de 10 euros l’any.

A més organitzem conferències, excursions i sortides de vacances i, cada setmana, tenim un servei de perruqueria amb preus especials.

Vine a informar-te, estem a ca la cecília, al passeig de la Riera, 90

Tel. 93 540 01 68

Darrera modificació el
Valorar aquest article
(0 vots)
Tornar al principi

Cercador

Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.